Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,34 g |
| Tuky | 15,29 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYz7
Moje poznámka
Pórková polévka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYz7
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 10 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 17 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí piškoty
Marjet před 3 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 4 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 5 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 6 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 6 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 6 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 7 hodinami
Tématické fráze:
cizrnová polévka s porkem,
polevka z cizrny,
polévka s cizrnou,
pórková polévka,
cizrnova polevka,
cizrna polevka,
jak dlouho vařit cizrnu,
vaříme s cizrnou,
vaříme zdravě s alemari,
vaříme z cizrny,
porkovo cizrnova polevka,
recepty polévky,
jak připravit cizrnu,
jak dlouho se vaří cizrna,
polevka s cizrny,
porkova cizrnová polévka,
polévky s cizrnou,
cizrna recepty,
cizrnová polévka s s porkem,
cizrnová polévka recepty
Suroviny:
pórek,
máslo,
cizrna,
krupička,
vejce,
cibule,
vývar kuřecí,
sůl,
brambory,
pažitka
Komentáře (12)
Vzpomeň si, není to tak dlouho jsme spolu psali, že jsme cizrnu ještě nejedli
Bibi by ti odpovedala, asi ako ja - namoč si ju a potom do hodiny ju máš uvarenú - ochutnávaj, zbadáš, kedy je mäkká...