Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 446 kJ / 107 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,28 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADK1
Moje poznámka
Houbová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADK1
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 1 hodinou
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 4 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 4 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 3 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 3 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 4 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 5 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 5 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 6 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 6 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 7 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 8 hodinami
Tématické fráze:
houbova polivka,
hřib kovář recept,
hřib kovář recepty,
hříbový guláš,
houbová polívka recept,
recepty hřib kovář,
gulasovka s houbami,
recept na houbovou polivku,
šumavská houbová polévka,
hribova polivka,
hřib kovář,
polívka houbová,
hriby recepty,
recepty houbová polívka,
houba kovář recept,
hribovy gulas recept,
hřib kovář vaření,
hřiboví guláš,
polévka z hříbu,
hřib kovář-recepty
Suroviny:
houby lesní,
cibule,
brambory,
olej,
kmín celý,
sůl,
pepř,
paprika sušená uzená,
mouka,
masox
Komentáře (14)