Suroviny
Porce: 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 898 kJ / 2 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,98 g |
Tuky | 194,47 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 791 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 18,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Romadurová omáčka k pečenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AD8
Moje poznámka
Romadurová omáčka k pečenému masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9AD8
Nejnovější recepty
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 6 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 7 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno 19. 10. 2025 15:32:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 49 minutami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 1 hodinou
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 1 hodinou
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 4 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 5 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 6 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 6 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 6 hodinami
Tématické fráze:
omáčky k masu,
omačka k vepřovemu masu,
výpek k masu,
příloha k pečenému bůčku,
omáčky k masu recepty,
sladke omacky k masu,
omacky k vepřovemu masu,
králík s romadurem,
recepty na omáčky k masu,
omáčka k masu,
co k pecenemu masu,
recepty na omáčky,
omáčky recepty,
omačka k pečenemu bučku,
maso s romadurem,
hořčičná omáčka k masu,
vypek k pecenemu masu,
omáčka k masu z výpeku,
příloha k pečenému masu,
recept omáčka k vepřovému masu
Suroviny:
bůček,
pečeně vepřová,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
kmín celý,
voda,
sýr romadur,
smetana sladká,
hořčice plnotučná,
mouka hladká,
pažitka,
cibule
Komentáře (7)