Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 897 kJ / 4 278 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,67 g |
Tuky | 62,05 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 934 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 812,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybníček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpQJ
Moje poznámka
Rybníček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpQJ
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 6 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 7 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 7 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 8 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 9 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 11 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 13 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 13 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 13 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 14 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 14 hodinami
Tématické fráze:
kačenka z marcipánu,
duduš1,
dort rybníček,
kačenka z marcipánu postup,
kacenky z marcipanu,
rybník z marcipánu,
jak udelat kacenku z marcipanu,
marcipánová kačenka,
postup na kačenku z marcipánu,
dort jako rybník,
kačenka marcipán,
postup na kacenky z z marcipánu,
korpus do ctvercove formy recept,
marcipánové kačenky na dort,
www,marcipan.rajce.idnes.cz dorty,
marcipanova kacenka postup,
doma dělaný marcipán,
dort rybník,
dělaný marcipán,
kacenky z z marcipánu
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
žloutek,
mouka polohrubá,
voda,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
máslo,
tuk hera,
cukr,
rum,
cukr moučkový,
mléko plnotučné,
voda
Komentáře (14)
Korpus:6 bílků vyšlehat a pak přidávat 22 dkg krupice cukr,potom postupně 6 žloutků,pak ručně vmíchat 32 dkg polohubé mouky(22 dkg mouky+10 dkg ml.ořechů),6 lžíc horké vody.
Krém:1l mléka,3 van.pudinky,2 van.cukry,2 másla,1 héra.cukr dle chuti
Do mléka dáme pudinky,van.cukry a cukr a uvaříme hustý pudink,vyšleháme máslo a héru a pak přidáme vychladlý pudink a vyšleháme,nakonec dáme rum
Marcipán- 20 dkg mletý cukr,10 dkg sušené plnotučné mléko,vodu,ale opatrně,aby byl tvárný skoro mjak plastelina
Upečený korpus 2x překrojit,spodní díl potří marmeládou,krémem a dát další plát,krém,plát.