Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 130 kJ / 3 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,54 g |
Tuky | 147,06 g |
Vláknina | 39,45 g |
Cholesterol | 44 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 490,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečné řezy v kakaovopomerančovém polštářku z kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXQj
Moje poznámka
Jablečné řezy v kakaovopomerančovém polštářku z kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXQj
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 7 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 15 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 27 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
pečení z kefíru,
jablečný koláč z kefíru,
kefirove řezy s jablky,
kefír jablka,
pečení s z kefíru,
pečení s kefíru,
jablečny koláč kefir,
kefírové řezy s s jablky,
dia jablečné řezy,
podmáslí nebo kefír,
peceni kefirove rezy,
kefírov jablk,
kefírová jablečná,
recept jablečná kefírová,
recepty sladkosti z kefíru,
kefir recepty,
jablečný moučník z kefíru,
sladkost z kefíru,
kefírové řezy s jablky dia,
řezy s kefírem a jablky
Suroviny:
kefír,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
olej,
cukr,
kakao,
kefír,
pomeranče,
jablko,
Komentáře (20)
Tak jsem upekla a já fakt nesnáším loupat a strouhat jablka a loupání pomerančů. ALE buchta je taaaaaaak dooobraaaa, že to přežiju a budu rozhodně péct zase