Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 029 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,54 g |
Tuky | 43,80 g |
Vláknina | 49,45 g |
Cholesterol | 132 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 5,15 g |
Sacharidy | 42,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové měsíčky s růžičkami brokolice a svěžím sýrovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z49q
Moje poznámka
Bramborové měsíčky s růžičkami brokolice a svěžím sýrovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z49q
Nejnovější recepty
Placičky z podmáslí
Přidáno před 3 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 4 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 6 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 8 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 9 hodinami
Hrnková cuketová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 12 minutami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 15 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 3 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Rapljan před 3 hodinami
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
TondaJ před 3 hodinami
Polévka z lišek
xSarka před 4 hodinami
Česnekové bagety
Bretik před 4 hodinami
Tématické fráze:
brokolice přelitá máslem,
uchování brokolice,
brokolice prelita novou,
bramborové růžičky,
vařená brokolice s přelivem,
syrovy bazalkovym prelivem,
dietní lídla,
uchování bazalkového pesta na zimu,
bramobory na mesicky,
brambora od lidla,
brokolice přelitá jogurtem,
vařená brokolice přelitá máslem,
brokolice sýrová,
bezmasá lídla recepty,
zapečená brokolice se sýrovým přelivem
Suroviny:
brambory rané,
brokolice,
vývar,
pesto bazalkové,
jogurt bílý,
sýr niva,
cukr,
máslo,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (15)
A tady vidíš, jak kvůli jedné špatně napsané větě snadno vznikne nedorozumění