Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 029 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,54 g |
Tuky | 43,80 g |
Vláknina | 49,45 g |
Cholesterol | 132 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 5,15 g |
Sacharidy | 42,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové měsíčky s růžičkami brokolice a svěžím sýrovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z49q
Moje poznámka
Bramborové měsíčky s růžičkami brokolice a svěžím sýrovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z49q
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 2 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Tématické fráze:
brokolice přelitá máslem,
uchování brokolice,
brokolice prelita novou,
bramborové růžičky,
vařená brokolice s přelivem,
syrovy bazalkovym prelivem,
dietní lídla,
uchování bazalkového pesta na zimu,
bramobory na mesicky,
brambora od lidla,
brokolice přelitá jogurtem,
vařená brokolice přelitá máslem,
brokolice sýrová,
bezmasá lídla recepty,
zapečená brokolice se sýrovým přelivem
Suroviny:
brambory rané,
brokolice,
vývar,
pesto bazalkové,
jogurt bílý,
sýr niva,
cukr,
máslo,
pepř bílý,
sůl
Komentáře (15)
A tady vidíš, jak kvůli jedné špatně napsané větě snadno vznikne nedorozumění