Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 121 kJ / 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,91 g |
| Tuky | 37,46 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 126 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 4,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oba česneky nakrájíme nadrobno, osolíme, opepříme, přidáme vločky a olej, rozetřeme, nebo vložíme do hmoždíře a vytvoříme pastu.
Krok 2: Filety pangase osušíme a potřeme z obou stran směsí. Necháme aspoň 1 hodinku marinovat.
Krok 3: Opečeme na oleji a másle dorůžova.
Zveřejněno 30. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius v česnekové pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poLQ
Moje poznámka
Pangasius v česnekové pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poLQ
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční košíčky
Přidáno před 2 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 4 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 5 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 20 minutami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 45 minutami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 1 hodinou
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 2 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 2 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 3 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 4 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 7 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 9 hodinami
Tématické fráze:
česneková pasta z medvědího česneku,
cesnekova paste,
pangasius recepty,
pangas recepty,
medvědí česnek paste,
česneková pasta recept,
česneková pasta na ryby recept,
pangasius,
pangasius recept,
česneková pasta recept na ryby,
cesnek z hmozdire
Suroviny:
pangasius,
list medvědího česneku,
česnek,
pepř červený,
sůl,
vločky chilli,
olej olivový,
olej olivový,
máslo
Komentáře (12)
tak mně se to líbí, pangoš nepangoš.. s tou "patlaninkou"
Irule: V té bábovce to asi "neuhmoždíš", co?