Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 121 kJ / 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,91 g |
| Tuky | 37,46 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 126 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 4,31 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oba česneky nakrájíme nadrobno, osolíme, opepříme, přidáme vločky a olej, rozetřeme, nebo vložíme do hmoždíře a vytvoříme pastu.
Krok 2: Filety pangase osušíme a potřeme z obou stran směsí. Necháme aspoň 1 hodinku marinovat.
Krok 3: Opečeme na oleji a másle dorůžova.
Zveřejněno 30. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius v česnekové pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poLQ
Moje poznámka
Pangasius v česnekové pastě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poLQ
Nejnovější recepty
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 2 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 5 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 5 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 7 hodinami
Kari korma
Přidáno před 14 hodinami
Plněná červená řepa
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka šup-šup
Danulka52 před 59 minutami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 1 hodinou
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 2 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 2 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 2 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 4 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 6 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 14 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
česneková pasta z medvědího česneku,
cesnekova paste,
pangasius recepty,
pangas recepty,
medvědí česnek paste,
česneková pasta recept,
česneková pasta na ryby recept,
pangasius,
pangasius recept,
česneková pasta recept na ryby,
cesnek z hmozdire
Suroviny:
pangasius,
list medvědího česneku,
česnek,
pepř červený,
sůl,
vločky chilli,
olej olivový,
olej olivový,
máslo
Komentáře (12)
tak mně se to líbí, pangoš nepangoš.. s tou "patlaninkou"
Irule: V té bábovce to asi "neuhmoždíš", co?