Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 051 kJ / 3 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,30 g |
Tuky | 243,68 g |
Vláknina | 18,98 g |
Cholesterol | 813 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 87,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tilápie v ořechové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXWg
Moje poznámka
Tilápie v ořechové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXWg
Nejnovější recepty
Banánový chlebíček
Přidáno před 22 minutami
Boršč na neděli
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 21 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Halušky ze Slezska
MarzamKa před 22 minutami
Smažený Hermelín
Kajkajak před 31 minutami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
martianekk před 31 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Sarinka56 před 35 minutami
Medovo - jablečné muffiny
Anninkakuchar před 41 minutami
Kávový perník s rumem a ovocem
Ellen1 před 1 hodinou
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
zackovam před 1 hodinou
Brambory s tvarohem
Piedra před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
catmilena před 2 hodinami
Pórková polévka krémová
Valis před 2 hodinami
Tématické fráze:
tilápie na másle,
losos v orechove kruste,
tilápie,
grilovaná tilápie,
ryba v ořechové krustě,
tilápie recept,
vepřová pečeně v ořechové krustě,
pecena ryba s orechovou krustou,
tilapie na bylinkyvem másle,
bílkovo ořechové placičky,
tilápie recepty,
tilápie na másle recept,
filé v sýrové kruste s orechy,
bílkovo-oříškové dost chipsy,
tilápie celá,
tilápie v sýrové krustě,
recepty z tilapie,
ryba s ořechy,
tilapie s bylinkovym maslem,
tilapie celá ryba recepty
Suroviny:
tilapie,
ořechy vlašské,
strouhanka,
máslo,
máslo,
česnek sušený,
sůl,
olej olivový,
sůl,
cuketa,
česnek,
olej olivový,
sůl
Komentáře (10)