Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hranolky v mikrovlnce na crispu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poP2
Moje poznámka
Hranolky v mikrovlnce na crispu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poP2
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 2 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 7 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 32 sekundami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 1 hodinou
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 1 hodinou
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 2 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 2 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 2 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 3 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 4 hodinami
Tématické fráze:
hranolky z mikrovlnky,
hranolky do mikrovlnky,
hranolky ze syrových brambor,
brambory na crispu,
mikrovlnka crisp,
jak usmažit hranolky mražené,
hranolky v mikrovlnné troubě,
domácí hranolky v mikrovlnce,
mikrovlnka s funkcí crisp,
mikrovlnka s crisp,
jak usmažit hranolky,
grisp,
hranolky mikrovlnka,
funkce grisp hranolky,
crisp recepty,
hranolky bez tuku,
brambory na hranolky v mikrovlnce,
recepty na crispu,
mikrovlnka hranolky,
crisp brambory
Suroviny:
hranolky,
kmín celý,
chilli,
sůl
Komentáře (33)
A crisp mi vyhovuje, protože si je občasně mohou připravit i děti bez fritézy a mé asistence.
Proti receptu nic nemám, myslím, že to spousta lidí nezná.Proč ne, že?
A rozhodně je fajn, že se u toho nemusí stát a neleží to v litru tuku.
Mimochodem to není útok na autorku, jen zkušenost.Lépe vybírat hranolky přímo do trouby, např. vlnky McCain, než jakékoliv předsmažené.
Nám moc nechutná, jsou sušší, raději jednou za čas a pořádně.
Našla jsem od Aničky Kočíkové, ale!!! je to ze syrových brambor a když si přečteš recept, píšu to tam, že ze syrových to bude rozdíl!!!!!. Ale přidám ho já tedy do podobných
http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=1112