Suroviny
Porce: 6-8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 966 kJ / 1 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 315,00 g |
Tuky | 45,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí roláda plněná po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXRp
Moje poznámka
Hovězí roláda plněná po italsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXRp
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 3 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 21 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 1 hodinou
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 3 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 4 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 13 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 15 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 15 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 15 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 16 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 16 hodinami
Tématické fráze:
výborná hovězí roláda,
hovězí roláda recepty,
plnena hovezi rolada,
hovězí roláda plněná,
hovězi rolada,
roláda z hovězího pupku,
roláda z hovězího masa,
plněné hovězí rolády,
hovězí roládky,
hovězí maso po italsku,
hovězí roláda plněná recepty,
hovězí roláda na víně,
plnené hovězí roládky,
hovězí rolády,
zabalení rolády,
recept na hovězí roládu,
hovězí rolada recept,
hovězí pupek po po italsku,
výborne hovězí rolády,
rolada spupku
Suroviny:
pupek hovězí,
klobásky salsiccia,
hořčice pikantní,
cibule,
sůl,
pepř,
vývar
Komentáře (10)