Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 34 126 kJ / 8 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 131,67 g |
| Tuky | 174,13 g |
| Vláknina | 448,29 g |
| Cholesterol | 514 mg |
| Sodík | 541 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 1 291,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Key lime pie - limetkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWyj
Moje poznámka
Key lime pie - limetkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWyj
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 1 hodinou
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 4 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácená jablková roláda
MarieP před 19 minutami
Polévka šup-šup
Loiza před 2 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 2 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 2 hodinami
Králík pečený s bůčkem
radekfiala před 2 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
7ivana před 2 hodinami
Míša řezy od maminky
Kratule před 2 hodinami
Vepřové pečené na cibuli
boxerka69 před 3 hodinami
Brokolicová polévka
jiri.petricek76 před 3 hodinami
Jablkové hrnkové lívanečky
Ajkalajka před 3 hodinami
Tématické fráze:
limetkový koláč,
limetkový koláč kondenzované mléko,
key lime pie,
key lime pie recept,
limetkovy pie,
limetkový nepečený dort,
key lime dort,
nepeceny limetkovy dort,
limetkovy dort,
limetkový koláč recept,
vyborny limetkovy kolac,
limetkový koláč s tvarohem,
nepečený limetkový koláč,
limetkový dort z kondenzovaného mléka,
limetková buchta,
lime pie,
limetkový cheesecake,
limetkový koláč nepečený,
limetový koláč,
key lime recept
Suroviny:
sušenky bebe,
mandle,
máslo,
cukr,
mléko kondenzované,
vejce,
limetka,
limetka,
šlehačka,
tvaroh
Komentáře (19)
Šíleně přeslazený, to Salko udělalo svoje.
Avšak pro ty, kdo mají rádi hoodně sladké v kombinaci s kyselým, je to dobrá volba :)
K předchozím komentům: salko do cheesecaku proč ne. Korpus taky vždycky předpékám. Cukr do korpusu bych též vynechala. Přiznám se, že špejlí bych do toho nerýpala, radši bych pekla na méně stupňů a o něco déle, ale jestli to funguje i tak, jak je psáno v receptu, proč ne. Musí být dobrý
To Vlahos: Někdy korpus nechávám v troubě jen pět minutek a taky to jde...jen jednou jsem se nějak zamyslela a dala hmotu na nepečený korpus a buď jsem to měla málo udusané, nebo to opravdu chtělo upéct, ale tekutá hmota mi narušila korpus a nevypadalo to moc valně...