Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brusinkový křen ke grilování

Na žádném správném grilování nesmí chybět dostatek různých omáček a dipů. Oblíbená je také lehce pikantní křenová pasta. Přidejte do ní brusinkový kompot, kombinace štiplavého křenu a nakyslých brusinek vás příjemně překvapí.

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

majda1512

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie885 kJ /
211 kcal
Bílkoviny4,03 g
Tuky6,36 g
Vláknina6,97 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 464 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy31,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Křen nastrouháme na jemném struhadle. Jablko nastrouháme na hrubším struhadle. Krok 2: Přidáme zakysanou smetanu, brusinkový kompot a promícháme. Krok 3: Osolíme, opepříme dle chuti a znovu promícháme.

TIP: Dipy ke grilování - nejlepší recepty

Zveřejněno 28. 5. 2013

Poznámka autorky majda1512

Z pořadu Co bude dnes k večeři. Je to strašně výborné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MKV3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MKV3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (24)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

majda1512:Majdo, krásná a jistě chuťově pikantní majda;-):-D Já mám na brusinky slabost a tato kombinace musí být skvělá a já jí určitě udělámz poslední skleničky brusinek. Máš 14.bod:yes:

Majdo, tak ti upřímně musím říci, že si vůbec nedovedu představit chuť určitého příkrmu, ale je tak fantastický, že obětuju jedny domácí brusinky a udělám si to k něčemu dobrému. Třeba ke grilovaným vepřovým žebírkám,nebo ocásků, ale i gril-bůčku. +budík 13
Já takové věci zkrátka miluju, a jsem vděčnej za každý nový netradiční nápad.

Jana Pá: jééééé děkuji za fotečku !!! Jsem ráda, že chutná :-)

hotovo a je:yes::-p, dnes bude s uzeným masem,foto - když tak vymazej;-)

Eliza: :yes: :-D

Už to proběhlo tiskárnou...:yes::-)

:yes: to bude vynikající :yes::yes:

Tak to si znamenám.V červenci nás čeká týden dovolené s každovečerním grilováním,tak zase přijdu s něčím novým.;-):yes:

Tohle zkusim ,křen mohu v jakémkoli složení ! To bude ňaminka! Uloženo!:-p

Líbí:-p:yes:+

Jana Pá: Jani, jenom fič do obchodu :-) recept potřebuje foto ;-) a já su bez foťáku :-//

majda1512: děkuji za rady i spagi:yes:, podívám se někam, u nás jsou všechny "markety" tj.Billa, Lídl,Albert, Penny, Kauf- než to objedu:-O, tak si raději udělám brambory s kyškou:-)), ale vážně, tento recept si tisknu a děkuji za něj:yes::-D

Jana Pá: On to nemusí být přímo kompot jako komot :-) já jsem tam dala ze sklinky (kupované) kterou jsem měla na svíčkovou. Je to tekutější než marmeláda ;-)

Jana Pá: Jani např.Albert, kaufland a určo i jiné markety ;-);-)

Tématické fráze:
brusinkový dresing, křen s brusinkami, drezing s krenu, jablečný křen s brusinkami, kaufland grilování, křen s brusinkami recept, kren s brusinky, křen ke grilování, křen a grilování, co k grilovanim zebrum, křen a brusinky, kren brusinky, recepty.cz k objedu, k cemu podavame brusinkovy kren, majdy na grilování, penny dresing foto, kren sbrusinky, recept na brusinkovy dresing, lidl křen, dresing brusinky

Suroviny:
křen, jablko, smetana zakysaná, kompot brusinkový, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu