Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 594 kJ / 620 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,27 g |
| Tuky | 41,21 g |
| Vláknina | 2,21 g |
| Cholesterol | 138 mg |
| Sodík | 308 mg |
| Sůl | 0,76 g |
| Sacharidy | 9,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Česnek utřeme s troškou soli a dáme do nádobky. Přidáme bazalkové pesto, olej, citronovou šťávu, wasabi, škrob, sojovou omáčku a podle chuti pepř. Vše vyšleháme.
Krok 2: Žraloka osušíme a naložíme do směsi na 12 hodin.
Krok 3: Na druhý den opékáme na mírnějším ohni z každé strany cca 5 minut.
Podáváme s opečenými bramborami, popřípadě pouze se zeleninou.
Podáváme s opečenými bramborami, popřípadě pouze se zeleninou.
Zveřejněno 29. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní žralok v bazalkové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xp9
Moje poznámka
Pikantní žralok v bazalkové marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6xp9
Nejnovější recepty
Sytá bramboračka naší babičky
Přidáno před 4 hodinami
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 5 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 5 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 5 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 12 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí vývar s ořechovými nudlemi
Kajkajak před 1 hodinou
Ledvinky dušené
josef.ridic před 1 hodinou
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
bajoo před 2 hodinami
Těsto na pizzu
[email protected] před 3 hodinami
Tvarohová pizza
veronika_straka před 4 hodinami
Salát Coleslaw
ivanc před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 4 hodinami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 5 hodinami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 5 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
bazalková marináda,
grilovany žralok,
filety ze žraloka,
recept na žraloka,
žralok recept,
žralok recepty,
filet ze žraloka,
žralok se zeleninou,
pečený žralok,
jak udelat zraloka,
zralok chut,
žralok bazalkové pesto,
recepty žralok,
filet s ze žraloka,
filet žralok recepty,
filety ze žraloka recepty,
filé ze žraloka,
žralok zdravé recepty,
žralok filet recept,
zralok filet recepty
Suroviny:
filet ze žraloka,
olej olivový,
pesto bazalkové,
šťáva citronová,
česnek,
omáčka sojová,
pasta wasabi,
škrob kukuřičný,
sůl,
pepř
Komentáře (8)