Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 305 kJ / 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,65 g |
Tuky | 8,18 g |
Vláknina | 11,98 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 40,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka "Spokojenka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZlz
Moje poznámka
Polévka "Spokojenka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZlz
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 12 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
jakou uvařit polévku,
jakou polévku dnes uvařit,
jakou polevku,
spokojenka,
jakou polévku uvařit,
jakou dnes polévku,
polívka spokojenka,
jakou polivku dnes uvařit,
jakou nejlepši polevku uvařit,
jakou polivku,
jakou polevku dnes,
kvetak porek mrkev polevka recept,
polívka spokojenka recept,
pollevku jakou dnes,
polevka-spokojenka,
porek mrkev krupička polévka,
jaou dnes polévku,
spokojenka recept,
recept na polevku se surovn co doma najdeme,
kvetakova polevka v pomalem hrnci
Suroviny:
voda,
masox,
brambory,
zelenina,
krupice dětská,
vejce,
kmín celý,
česnek,
koření
Komentáře (3)