Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 694 kJ / 166 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 0,57 g |
| Vláknina | 10,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 132 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 31,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z uzených žeber a masa si uděláme vývar: zalejeme vodou, přidáme černý pepř, nové koření a česnek, dle chuti a zvyku.
Krok 2: Maso vyndáme, dáme stranou a rozkrájíme.
Krok 3: Ve větším hrnci na lžíci sádla zpěníme najemno nakrájenou cibuli a mrkev na půlkolečka.
Krok 4: Přidáme brambory nakrájené na velejemno (rozvaří se a zahustí nám polévku). Zalijeme horkým vývarem a cca 5 minut vaříme.
Krok 5: Přidáme na proužky nakrájenou kapustu a uzené a vaříme dalších 5 minut.
Krok 6: Nakonec přidáme těstoviny a vaříme dle návodu doměkka.
Krok 7: Odstavíme z ohně, případně dosolíme (já nesolila, uzené bylo slané dost) a podáváme s čerstvým pečivem.
Zveřejněno 4. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Eintopf s kapustou a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKPQ
Moje poznámka
Eintopf s kapustou a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKPQ
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 12 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 15 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 15 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 16 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno 27. 11. 2025 21:43:40
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno 27. 11. 2025 16:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Burisonové kuličky
JanaEly před 1 hodinou
Lehký krém z mascarpone a šlehačky
LuckaFuit před 3 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
KristinaB53 před 3 hodinami
Zelný salát s pomerančem
Limek před 5 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
Rennna před 5 hodinami
Dýňový koláč
[email protected] před 7 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
magdalenka před 7 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 9 hodinami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
lecho před 9 hodinami
Tématické fráze:
jaké koření do guláše,
eintopf s kapustou,
německý eintopf,
kapustový guláš,
eintop s kapustou,
kapustový eintopf s uzeným,
eintopf,
německý eintopf s uzeným masem,
tradiční recepty ze sudet,
eintopf překlad,
mail thterm.sk loc:cz,
eintopf wikipedie,
zapečené brambory s uzeným a kapustou,
tradiční německý eintopf recept,
eitopf s kapustou,
eintopf s uzeným masem,
eintopf s uzenym,
kapusta z jednoho hrnce,
kapustový guláš s uzeným a brambory,
traditional german eitopf
Suroviny:
maso uzené,
kapusta,
mrkev,
cibule,
brambory,
těstoviny fusilli,
sádlo,
koření nové koření,
pepř černý,
česnek,
sůl
Komentáře (67)
Zkuste dočítat a ne napadat. Děkuji.
Nikina: Jinak moc hezký recept
Holky zlaté, díky moc
Naposled shrnuju: proti tvému receptu ani proti tobě nemám nic, recept se mi líbí
Jen jsem vyvětlila, jak vnímám název já. Toť vše. Každý kdo si přečte naši praštěnou debatu uzná, že to jsi ty, kdo ihned vyskakuje a útočí, i když nevíím proč
OMLOUVÁM SE ADMINŮM, NEMÁM ZŘEJMĚ PRÁVO VYJÁDŘIT SVŮJ NÁZOR. NIKOHO JSEM NEURAZILA A NEBYLA JSEM TO JÁ, KDO TENTO NESMYSL ROZVÍŘILL
VÍC UŽ NEŘEKNU ANI NA MUČIDLECH.
U nás slovo guláš se přece používá i ve smyslu miš-maš, prostě míchanice
Rebi, promiň, ale já Nikinu nenapadla a štve mě, když mě z toho obviňuje, kde vidíš, že jsem ji napadla, či urazila?