Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 720 kJ / 3 040 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 71,03 g | 
| Tuky | 120,55 g | 
| Vláknina | 17,40 g | 
| Cholesterol | 206 mg | 
| Sodík | 203 mg | 
| Sůl | 0,48 g | 
| Sacharidy | 409,05 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Křupavé preclíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KORl
Moje poznámka
					
				
Křupavé preclíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KORl
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 6 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 8 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 10 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vyborné domací preclíky, 
						
						
							preclíky recept, 
						
						
							preclíky recept výborné, 
						
						
							těsto na preclíky, 
						
						
							pečení preclíku, 
						
						
							pečeme precliky, 
						
						
							testo na precliky jak od babicky, 
						
						
							recept na preclíky, 
						
						
							nejlepsi precliky, 
						
						
							precliky, 
						
						
							preclíky z bramborového těsta, 
						
						
							dobré preclíky, 
						
						
							domácí preclíky, 
						
						
							výborné preclíky, 
						
						
							preclíky z hery, 
						
						
							křupavépreclíky, 
						
						
							křupavépreclíky, 
						
						
							krupave preclicky, 
						
						
							preclíky bez droždí, 
						
						
							celozrnné preclíky
						
					
						Suroviny:
						
							mléko, 
						
						
							máslo, 
						
						
							tuk hera, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cukr, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							droždí čerstvé, 
						
						
							mák, 
						
						
							sůl hrubá, 
						
						
							vejce
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (20)
Přidám malá vylepšení:
1. do mouky pro pikantnost zamíchám čerstvě mletý pepř, trochu uzené papriky a adžiky
2. místo kombinace máslo/hera používám už poněkolikáté pro někoho možná vražednou kombinaci sádlo/olivový olej v různých poměrech, ovšem v celkové hmotnosti vždy oněch 150g.
Obojí myslím velice obohatí chuť výsledku.
Jen místo másla jsem dala rovnou 150 g hery a bylo to v pohodě
Dovoluji si přidat fotečky.
Jen pro úplnost - z lenosti jsme mléko ani heru s máslem neohřívaly - řekly jsme si - pekárna to ohřeje a taky jo.. takže mléko z krabice a heru v klíďo z lednice...ale pro ruční míchače bych si to předehřála..