Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 720 kJ / 3 040 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 71,03 g | 
| Tuky | 120,55 g | 
| Vláknina | 17,40 g | 
| Cholesterol | 206 mg | 
| Sodík | 203 mg | 
| Sůl | 0,48 g | 
| Sacharidy | 409,05 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Křupavé preclíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KORl
Moje poznámka
					
				
Křupavé preclíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KORl
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 26 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 2 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 12 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 14 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vyborné domací preclíky, 
						
						
							preclíky recept, 
						
						
							preclíky recept výborné, 
						
						
							těsto na preclíky, 
						
						
							pečení preclíku, 
						
						
							pečeme precliky, 
						
						
							testo na precliky jak od babicky, 
						
						
							recept na preclíky, 
						
						
							nejlepsi precliky, 
						
						
							precliky, 
						
						
							preclíky z bramborového těsta, 
						
						
							dobré preclíky, 
						
						
							domácí preclíky, 
						
						
							výborné preclíky, 
						
						
							preclíky z hery, 
						
						
							křupavépreclíky, 
						
						
							křupavépreclíky, 
						
						
							krupave preclicky, 
						
						
							preclíky bez droždí, 
						
						
							celozrnné preclíky
						
					
						Suroviny:
						
							mléko, 
						
						
							máslo, 
						
						
							tuk hera, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cukr, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							droždí čerstvé, 
						
						
							mák, 
						
						
							sůl hrubá, 
						
						
							vejce
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (20)
Přidám malá vylepšení:
1. do mouky pro pikantnost zamíchám čerstvě mletý pepř, trochu uzené papriky a adžiky
2. místo kombinace máslo/hera používám už poněkolikáté pro někoho možná vražednou kombinaci sádlo/olivový olej v různých poměrech, ovšem v celkové hmotnosti vždy oněch 150g.
Obojí myslím velice obohatí chuť výsledku.
Jen místo másla jsem dala rovnou 150 g hery a bylo to v pohodě
Dovoluji si přidat fotečky.
Jen pro úplnost - z lenosti jsme mléko ani heru s máslem neohřívaly - řekly jsme si - pekárna to ohřeje a taky jo.. takže mléko z krabice a heru v klíďo z lednice...ale pro ruční míchače bych si to předehřála..