Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 800 kJ / 3 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,65 g |
Tuky | 212,83 g |
Vláknina | 19,79 g |
Cholesterol | 362 mg |
Sodík | 4,29 g |
Sůl | 10,58 g |
Sacharidy | 230,58 g |
Postup přípravy
nivu smícháme s ostatními surovinami a nalijeme na brambory. Posypeme lžící parmazánu. Krok 4: Pečeme asi 50 minut, ke konci můžeme na chvilku zapnout vrchní gril, aby povrch zezlátl. Podáváme k vínu, pivu nebo jako večeři.
Zveřejněno 8. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvousýrový bramborový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXG1
Moje poznámka
Dvousýrový bramborový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AXG1
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 2 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 22 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 1 hodinou
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 2 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 2 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 3 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 4 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 5 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 5 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 6 hodinami
Tématické fráze:
bramborovy kolac,
bramborov koláč s cibulí sýrem,
skvarkovo jablecny koláč,
bramborový koláč do kulaté formy,
bramborová koláč,
masový bramborový koláč,
bramboovy kolac,
bramborov kol,
koláč s bramborovou náplní
Suroviny:
mouka hladká,
mouka žitná hladká,
pivo světlé,
tuk hera,
strouhaná niva,
smetana kysaná,
uzenina,
brambory,
tymián,
česnek,
parmazán,
sůl
Komentáře (17)