Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 361 kJ / 564 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,20 g |
| Tuky | 17,24 g |
| Vláknina | 36,19 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 754 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 55,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová česnekačka na chřipky a nachlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V2x9
Moje poznámka
Zeleninová česnekačka na chřipky a nachlazení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V2x9
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 7 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 8 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 9 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 10 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 1 hodinou
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 3 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 3 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 4 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 4 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 4 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 5 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 7 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 7 hodinami
Tématické fráze:
francouzská česnekačka,
česnekačka s párkem,
recept na chřipku,
česnekacka,
oukrop proti proti chřipce,
polévka při nachlazení,
zeleninová polévka nachlazení,
top recepty česnekačka,
dietní česnekačka,
nachlazeni a krupice,
zeleninová polévka při nachlazení,
rychla česnekacka),
chřipkový recept,
recept nachlazení,
babicovy dobroty recept 9.6.2013
Suroviny:
salám vysočina,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
libeček,
petrželka,
máslo,
vejce,
brambory,
česnek český,
kmín celý,
sůl,
majoránka,
pepř,
masox hovězí
Komentáře (5)