Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 757 kJ / 420 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,23 g |
| Tuky | 3,81 g |
| Vláknina | 23,58 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 77,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKDl
Moje poznámka
Jahodové gazpacho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKDl
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 4 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 3 minutami
Pizza šneky
Kajkajak před 23 minutami
Mléčná polévka
Kajkajak před 30 minutami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 1 hodinou
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 1 hodinou
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 2 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 2 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 2 hodinami
Třená buchta
Martina Veveruska před 2 hodinami
Tématické fráze:
jahodová tresť,
jahodové gaspacho,
ostužiny recept,
jahodové pochutnanicko,
jahoda trest,
jahodová mňamka,
jahodové gaspaco,
jahodové gaspazo,
jahodové gaspatcho,
jahodové gaspacho recept,
boruvkove gaspacio,
jahodové gaspacco,
jahodvá trest,
gazpacho recept,
gaspacho,jahody,
jahodové gaspacio,
jahodová tresť do zmrzliny,
jahodova polévka apetit,
gazpacho top,
trest jahoda
Suroviny:
jahody,
borůvky,
lusk vanilkový,
šťáva pomerančová,
šťáva citronová,
limetka,
med,
krém
Komentáře (15)
A díky všem za kladné ohlasy