Postup přípravy
Krok 1: Uděláme těsto na bramborák, přidáme trošku prášku do pečiva.
Krok 2: Maso naklepeme, nasolíme, obalíme v hl. mouce,vložíme do těsta, obalíme a velkou lžící přeneseme na pánev, smažíme ve větší vrstvě tuku z obou stran.
Zveřejněno 19. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ondráš z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDwo
Moje poznámka
Ondráš z kančí kýty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDwo
Nejnovější recepty
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 3 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 5 minutami
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 56 minutami
Vosí hnízda
mares-mikulas před 56 minutami
Vánoční punč
Sarinkad před 1 hodinou
Pomerančové cukroví
HelenaCernakova před 1 hodinou
Domácí langoše
zjedolbanan před 1 hodinou
Medovníkové kuličky
Mrs.Patterson před 1 hodinou
Jetelíčky
Mrs.Patterson před 1 hodinou
Makové rohlíčky - cukroví
DankaK před 1 hodinou
Kynutý knedlík
kraka před 2 hodinami
Tématické fráze:
kančí maso recepty,
kančí na grilu,
kanec se zelím,
kanec na grilu,
recepty z kančího masa,
minutky z kančího masa,
kančí se zelím,
kančí minutka,
kančí recepty,
kančí minutky,
kančí maso na grilu,
kančí na gril,
naložení kančího masa,
biftek z kance,
babiččiny recepty kančí maso,
kančì steak,
minutka z kance,
srnčí na grilu,
recept kančí,
kančí guláš po staročesku
Suroviny:
brambory,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
česnek,
majoránka,
sůl,
prášek do pečiva,
kýta kančí,
olej
Komentáře (5)
Z kančího buď medailonky,guláš atd..bramborák nadívám uzeným nebo kuřecím..
Přeji všem dobrou chuť