Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 153 kJ / 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,96 g |
Tuky | 38,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 14,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí guláš "Pikant"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx0L
Moje poznámka
Krůtí guláš "Pikant"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vx0L
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 8 minutami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 18 minutami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 37 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
pikantní krůtí guláš,
krůtí guláš videorecept,
krůtí guláš,
krůtí kostky pikantní recept,
krůtí guláš s těstovinami,
jak připravit krůtí stehno,
krůtí kostky na guláš,
pikantní guláš,
krůtí gulášek,
krůtí pikantní guláš,
krůtí guláš recept,
krutí guláš pikantni,
recept na krůtí guláš,
krůtí horní stehna recept,
krůtí guláš s těstovinou,
recepty krůtí guláš,
guláš z horního krůtího stehna,
krůtí guláš video recepty,
krůtí guláš s hráškem,
feferonka pikant
Suroviny:
stehno krůtí,
olej,
cibule,
klobása chorizo,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
rozmarýn,
feferonka,
kapie sterilovaná,
mouka hladká
Komentáře (13)