Pikantní krůtí kostky

cathleen Kuchařka:

Drůbeží maso 1 názor

54

Suroviny

500 g krůtího ořezu
svazek naťové cibulky
žlutá paprika
menší konzerva sterilovaného hrášku
malý rajský protlak
špetka chilli
asi lžíce hladké mouky
mletý černý pepř
sůl
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme bílé části cibulky, krájené maso a papriku, osolíme, opepříme a krátce orestujeme.

  2. Podlijeme vodou nebo vývarem, přidáme protlak, chilli a povaříme téměř do změknutí masa.

  3. Zahustíme trochou mouky rozmíchané ve vodě, přidáme scezený hrášek a aspoň 15-20 minut provaříme.
    Podáváme s rýží, sypané krájenou natí cibulky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 194 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní krůtí kostky

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: krutí kostky krůti kostky recepty krutí kostky recept krůtí ořez recepty krůtí kostky - recepty krůtí kostky s rýží kruti kostky na rozmarynu recept krůtí kostky kůtí kostkyr krrůtí kostky krůtí kostky na recept na kruti kostky pikantní krůtí kruti kostky recepy top recepty krůtí kostky recepty kruti kostky krůtí kostky na pepři krůtí kostky na česneku

Zapomněl/a jsem heslo