Pikantní krůtí kostky

cathleen Kuchařka: cathleen

Drůbeží maso 1 názor

Suroviny

500 g krůtího ořezu
svazek naťové cibulky
žlutá paprika
menší konzerva sterilovaného hrášku
malý rajský protlak
špetka chilli
asi lžíce hladké mouky
mletý černý pepř
sůl
olej
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme bílé části cibulky, krájené maso a papriku, osolíme, opepříme a krátce orestujeme.

  2. Podlijeme vodou nebo vývarem, přidáme protlak, chilli a povaříme téměř do změknutí masa.

  3. Zahustíme trochou mouky rozmíchané ve vodě, přidáme scezený hrášek a aspoň 15-20 minut provaříme.
    Podáváme s rýží, sypané krájenou natí cibulky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 264 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní krůtí kostky

Tématické fráze: krutí kostky krůti kostky recepty krůtí ořez recepty krůtí kostky - recepty krutí kostky recept krůtí kostky s rýží krůtí kostky-recepty recept krůtí kostky kruti ořez recept recepty kruti kostky recept na kruti kostky krůtí orez krůti recepty ořez z krůty recepty krůtí kostky na kari kruti kostky na cesneku recept recepty z krůtího ořezu kruti kostky na rozmarynu kůtí kostkyr krůtí kostky na česneku