Pikantní krůtí kostky

cathleen Kuchařka:

Drůbeží maso 1 názor

54

Suroviny

500 g krůtího ořezu
svazek naťové cibulky
žlutá paprika
menší konzerva sterilovaného hrášku
malý rajský protlak
špetka chilli
asi lžíce hladké mouky
mletý černý pepř
sůl
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme bílé části cibulky, krájené maso a papriku, osolíme, opepříme a krátce orestujeme.

  2. Podlijeme vodou nebo vývarem, přidáme protlak, chilli a povaříme téměř do změknutí masa.

  3. Zahustíme trochou mouky rozmíchané ve vodě, přidáme scezený hrášek a aspoň 15-20 minut provaříme.
    Podáváme s rýží, sypané krájenou natí cibulky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 195 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní krůtí kostky

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: krutí kostky krůtí kostky - recepty krůti kostky recepty kůtí kostkyr krutí kostky recept krrůtí kostky krůtí kostky na česneku krůtí kostky s rýží

Zapomněl/a jsem heslo