Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Středomořský rajčatový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5wZq
Moje poznámka
Středomořský rajčatový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5wZq
Nejnovější recepty
Nutellové oříšky
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno před 18 hodinami
Bramboráky s libečkem
Přidáno před 23 hodinami
Pivní cibulačka
Přidáno 8. 10. 2025 14:00:02
Srnčí guláš
Přidáno 8. 10. 2025 13:02:01
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno 8. 10. 2025 12:59:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová omáčka s kuřecím masem a těstovinami
Pospis před 57 minutami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 1 hodinou
Slezské řízky
terkanaty před 1 hodinou
Kokosové muffiny bez cukru
emi.potesilova před 2 hodinami
Masové hašé
juannita před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
Ketynna před 2 hodinami
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Lucie1001 před 3 hodinami
Bůčková roláda
beruna1 před 3 hodinami
Jablečné řezy s pudinkem
Stepanka.M. před 3 hodinami
Americké okurky
Tonja před 4 hodinami
Tématické fráze:
středomořský salát,
rajčatový salát,
salat z chobotniček,
středomořské saláty,
rajcatovy salat petrzel,
krevety recept salát s rajčaty,
stredomorsky salát recept,
rajčata s petrželí,
rajčatový salát recept,
rajčatový salat s krevety,
rajčatový salát s mušlemi,
stredomorky salat s bagetou,
rajčatový salát s s krevetami,
stredomorsky cestovinovy salat recept,
salát z chobotnice a rajčaty,
středomořský satat,
rajčatový salát s krevetami,
salat z rajcat a petrzele,
salat y rajčat,
rajčatový salát z kucharky pro dceru
Suroviny:
rajče,
řízky kuřecí,
kalamáry,
krevety,
chobotnice,
cibule,
olivy černé,
bazalka čerstvá,
olej olivový,
ocet vinný bílý,
cukr,
sůl,
pepř
Komentáře (32)
vloženo: 18.06.2013 20:42:12 Nahlásit komentář administrátorůmreagovat
varilamyskakasicku:Nene, všechny tyhle mořské potvůrky, když je chceš zkusit samotné, jsou nejlepší jen na másle s česnekem, petrželkou a můžeš podlít i malinko bílým vínem. S bagetkou to nemá chybusmajlik. To je prostě klasika, která je jedinečná
jenom doplnim , tenhle komentar je od nekoho kdo zije nebo zil ve spanelsku, ale petrzeku s cesnekem i soli, spetkou pepre a olivovym olejem musis rozmixovat. Potvurky nakrajet asi na 2cm a ty osmahnout chvilinku na teflonovy panvi se 4 kapkami olivoveho oleje y bagetku na platky potrene rajcaty s trosickou olivoveho oleje--- pak je to super
s cibuli atd......... nechtel bych to ani zkusit:no
super salátek