Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 450 kJ / 1 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,64 g |
Tuky | 39,88 g |
Vláknina | 18,47 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 192 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 90,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na rajčatech se špaldou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XX8V
Moje poznámka
Losos na rajčatech se špaldou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XX8V
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 1 hodinou
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 2 hodinami
Tousty se smaženicí z pýchavky
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 2 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 2 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 3 hodinami
Valašské frgály
suneno před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 4 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
Montecarlo před 5 hodinami
Bramborák s masovou směsí
JanaPav před 6 hodinami
Tématické fráze:
kuře se špaldou,
špaldové kroupy rizoto,
recepty se špaldou,
špaldové kroupy recept,
losos,
filé na račatech,
recepty losos na pánvi,
jak restovat lososa,
losos cibule nebo rajče,
polévka celerová se špaldou,
jak dlouho restovat lososa?,
losos na račatech,
losos na rajčtech,
recepty zo spaldou,
losos na rajačatech,
losos na ..,
recepty losos, rajčata,
losos recepty
Suroviny:
kroupy špaldové,
losos,
rajče cherry,
vývar zeleninový,
sýr gervais,
cibulka jarní,
pepř
Komentáře (8)