Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 775 kJ / 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,20 g |
Tuky | 10,54 g |
Vláknina | 7,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,46 g |
Sůl | 22,40 g |
Sacharidy | 187,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpáleném oleji krátce orestujeme pokrájenou cibuli a česnek.
Krok 2: Přidáme kuřecí maso a ze všech stran orestujeme.
Krok 3: Přidáme sojovou omáčku, ocet, cukr, pepř a bobkový list. Podlijeme vodou a vaříme pod pokličkou na mírném plameni 15 minut. Na závěr vyndáme bobkový list. Podáváme s rýží.
Zveřejněno 7. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filipínské kuře adobo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rMp
Moje poznámka
Filipínské kuře adobo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rMp
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 27 minutami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 1 hodinou
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 4 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 5 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 1 hodinou
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 1 hodinou
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 1 hodinou
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 2 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 2 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 2 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 4 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 4 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
adobo,
filipinske kure,
filipínské recepty,
filipinské národni jídlo,
filipínská kuchyně recepty,
kure adobo,
filipínská kuchyně,
filipínske jídlo,
kuřecí adobo,
filipínské kuře recept,
adobo recept,
adobo omáčka,
filipinské kuřecí adobo,
filipinsky recept,
recept filipínské kuře,
recept na adobo,
filipinské kuřecí stehna,
filipínský pokrm,
národní jídlo filipín,
národní jídla na filipínách
Suroviny:
česnek,
cibule,
olej,
stehno kuřecí,
omáčka sojová,
ocet vinný bílý,
cukr,
pepř mletý,
bobkový list,
voda
Komentáře (8)