Suroviny
Porce: 2 porcie
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 538 kJ / 846 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 140,90 g | 
| Tuky | 26,53 g | 
| Vláknina | 2,90 g | 
| Cholesterol | 245 mg | 
| Sodík | 2,11 g | 
| Sůl | 4,62 g | 
| Sacharidy | 9,33 g | 
Postup přípravy
Po upeceni nechame maso vychladnut. Krok 5: Syr vymiesame s paprikovou natierkou, mletou paprikou, zelenymi bylinkami a podla chuti osolime a okorenime. Krok 6: Mrkvu ocistime, uhorku umyjeme. Zeleninu nakrajame na tenucke pruzky v hrubke zapalky. Krok 7: Kazdu tortillu natrieme tretinou syrovej natierky az po okraj. Krok 8: Na kraj placky dame tretinu upeceneho masa, polozime salatovy list, po dlzke posypeme mrkvou a pokladieme uhorky. Krok 9: Zabalime ako palacinku a hned pevno zabalime do potravinovej folie, alebo alobalu.
Odlozime do chladnicky aspon na 2 hodiny aby tortilla od natierky zmakla. Krok 10: Wrap krajame dosikma. Krok 11: Do mensieho kastrolika dame vyssiu vrstvu oleja a nechame rozohriat. Krok 12: Zelene papricky pimientos de padron umyjeme a dokladne osusime. Krok 13: Stopky neodstranujeme, vyborne posluzia pri jedeni. Krok 14: Vlozime ich do horuceho oleja a opekame kym sa nezacnu tvorit pluzgiere a hnednut. Krok 15: Ked uz su hnedaste, vyberieme ich a dame odkvapkat na servitku. Nakoniec ich posypeme hrubozrnnou solou.
Podavame k wrapu ako prilohu.
Zveřejněno 9. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Wrap s pečenými papričkami pimientos de padron
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyGX
Moje poznámka
					
				
Wrap s pečenými papričkami pimientos de padron
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wyGX
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 42 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 10 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 11 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 15 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 45 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							paprika padron, 
						
						
							papriky padron, 
						
						
							wrap recept, 
						
						
							co je wrap, 
						
						
							recept na wrap, 
						
						
							padronky, 
						
						
							paprika padron recepty, 
						
						
							wrap s paprikou, 
						
						
							paprika padrone, 
						
						
							jak zabalit wrap, 
						
						
							papriky padrón příprava, 
						
						
							padronky papriky, 
						
						
							papriky pimientos, 
						
						
							jak se robi tortila, 
						
						
							kuře wrap mexiko, 
						
						
							recept na vyplněnou ruletu, 
						
						
							padron paprika, 
						
						
							zelene papriky padron, 
						
						
							jak zabalit wrap do alobalu, 
						
						
							de padron, jalapeno
						
					
						Suroviny:
						
							papričky pimientos de padron, 
						
						
							olej, 
						
						
							sůl hrubozrnná, 
						
						
							tortilla, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							okurka salátová, 
						
						
							listy salátové, 
						
						
							sýr tavený, 
						
						
							pomazánka papriková, 
						
						
							paprika sušená pálivá, 
						
						
							cibulka jarní, 
						
						
							nať koriandrová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							prsa kuřecí, 
						
						
							jogurt bílý, 
						
						
							paprika sušená pálivá, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (54)
Můžu přidat foto
A když jsem se dobře najedla, jdu študovat Tvoje stránky
Na Tvých stránkách už jsem byla a určitě budou mé oblíbené
Jestli budeš muset všechno znovu navařit a nafotit - máš tedy co dělat
...a od koho myslíš, že se celé roky učíme? Přece od Vás, které už sakra něco umíte
1974andrea:
dievcata Vy ste mlade kreativne damy, ktorym uz take stare pasty ako som ja, tazko stacia. Vase recepty a fotky su ozdobou tychto stranok.
Dufam, ze obcas ku mne nazries, strasne ma potesis.