Suroviny
Porce: 4 večky nebo 12 bulek
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 920 kJ / 3 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,80 g |
Tuky | 101,75 g |
Vláknina | 23,30 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 537,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrové pečivo s celerovou natí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7ZQ
Moje poznámka
Sýrové pečivo s celerovou natí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7ZQ
Nejnovější recepty
Pikantní vepřová kýta s lívanečky s pažitkou
Přidáno před 2 hodinami
Sýrové papriky
Přidáno před 21 hodinami
Rajčatové lasagne
Přidáno před 23 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno 6. 8. 2025 08:00:02
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno 6. 8. 2025 06:20:00
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno 6. 8. 2025 06:02:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kefírová bublanina se švestkami
Bekki před 52 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Axaaxa2005 před 1 hodinou
Čočková polévka se zakysanou smetanou
Fitulka před 1 hodinou
Okurkový salát
Fitulka před 1 hodinou
Jablečná bábovka bez tuku
Marceval před 1 hodinou
Drožďovo-cuketová polévka s nočky
bohdana před 2 hodinami
Cuketové placky a šťouchané brambory
vaclavagregrova před 2 hodinami
Jablečný dort
Marceval před 2 hodinami
Krůtí přírodní řízek na hořčici
mafinka888 před 3 hodinami
Tématické fráze:
sýrové pečivo,
mouka t55,
mouka manitoba,
mouka t 55,
celerová nať,
rozdíl mezi chlebovou moukou,
rozdíl mezi chlebovou a normální moukou,
manitoba mouka,
rozdíl mezi chlebovou moukou a normální,
specialni chlebova mouka t55,
rozdíl mezi chlebovou a hladkou moukou,
rozdíl mezi normální a chlebovou moukou,
rozdíl mezi hladkou moukou a chlebovou moukou,
co je mouka t55,
jak použít celerovou nať,
rozdíl mezi hladkou a chlebovou moukou,
recepty z mouky manitoba,
rozdil mezi moukou a chlebovou moukou,
rozdil mezi moukou chlebovou anormalni,
hladká mouka manitoba
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
sádlo,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
sůl,
sýr nastrouhaný,
nať celerová,
česnek sušený
Komentáře (9)
Chlebová mouka pšeničná je hodnotnější než hladká, má žlutohnědou barvu. Ale klidně můžeš použít i hladkou, bude to možná i nadýchanější.
Mrkni sem http://domacipekarny.dama.cz/suroviny.php?d=5
.....je to T 1050 - Pšeničná mouka hladká chlebová nebo T 1000 - Pšeničná mouka hladká tmavá(chlebová) , ale my si ji vozíme ze mlýna.