Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 554 kJ / 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,13 g |
Tuky | 71,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 4,04 g |
Sůl | 10,10 g |
Sacharidy | 6,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka z čuníka s nivovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RgV
Moje poznámka
Panenka z čuníka s nivovým dipem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6RgV
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 43 minutami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 44 minutami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 1 hodinou
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 2 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 2 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 4 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 4 hodinami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 5 hodinami
Tématické fráze:
nivový dip,
dip z nivy,
jak udělat vepřovou panenku,
vepřová panenka na nivě,
vepřová panenka s dipem,
vepřová panenka niva,
přeliv z nivy,
veprova panenka na panvi,
dip niva,
nivovy přeliv,
přeliv na vepřovou panenku,
veprova panenka s nivovym prelivem,
co udělat z vepřové panenky,
vepřová panenka s nivou,
nivový přeliv recept,
dip na vepřovou panenku,
niva dip,
co udelat s veprovou panenkou,
vepřová panenka se smetanou,
vepřová panenka se sýrovým přelivem
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina uzená,
sýr niva,
smetana,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (17)