Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 274 kJ / 66 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 6,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolky s květákem, žampiony a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXOr
Moje poznámka
Fazolky s květákem, žampiony a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OXOr
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 6 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 7 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 8 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 9 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 9 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 9 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 10 hodinami
Tématické fráze:
fazolové lusky s kvetakem,
květák s fazolemi,
zelené fazolky se žampiony žampiony a vejcem,
fazole a květák,
recept žampiony a květák a fazolové lusky,
recepty z fazolí a květáku,
kvetak a fazole,
kvetak fazole,
zelené fazolky s porkem,
fazolky a květák-recept,
pangasius zapečený s brokolicou a květákem,
fazolky květák,
květák fazolky,
květák -zelené fazolky,
nákyp z fazolek a květáku,
žampiony s květakem,
recept květák a fazolky,
recept květák fazolky,
květákový salát s fazolkam,
květák a fazolky recept
Suroviny:
fazolky zelené,
květák,
žampióny,
pórek,
sůl,
olej olivový,
tymián
Komentáře (4)