Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 610 kJ / 3 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,74 g |
Tuky | 95,10 g |
Vláknina | 56,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 462 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 509,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvový makovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onEB
Moje poznámka
Mrkvový makovec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/onEB
Nejnovější recepty
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 8 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Bezinkový sirup
Přidáno před 10 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Přidáno před 10 hodinami
Aronie griotka a sirup
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 1 hodinou
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 1 hodinou
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 2 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 3 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 3 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 3 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 3 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 4 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 5 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 5 hodinami
Tématické fráze:
bezlepkový makovec,
recept na bezlepkový makovec,
recept makovec bezlepkový,
bezlepkový makovec recept,
mrkvový makovec,
makovec s mrkvi,
makovec bezlepkový,
makovec z mletého máku fitness,
kde sehnat xanthan?,
fitness makovec,
makovec se švestkami bez lepku,
makovec s mtkvi,
xanthan nebo guara,
makovec bez mouky s s mrkví,
bezlepkové pečivo recepty s mrkví,
makovec recept s mrkvi,
mak s mrkví,
zdravy makovec,
recept na makovec bezlepkovy,
xanthan recepty
Suroviny:
mouka bezlepková,
mák mletý,
cukr,
prášek do pečiva,
xanthan,
skořice,
mrkev,
voda,
olej
Komentáře (6)