Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 581 kJ / 1 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,61 g |
Tuky | 49,91 g |
Vláknina | 3,56 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 499 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 169,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní řezy "Mojito"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1pxV
Moje poznámka
Letní řezy "Mojito"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1pxV
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 29 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 31 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
letní moučníky a řezy,
letni rezy,
mojito top recepty,
letní moučníky,
mojito rez,
letní moučník,
letní řezy recept,
letní řez velká,
recept na letní moučník,
letni kremove rezy,
letní moučníky recepty,
moucniky a rezy letni recepty,
top recepty višnové řezy-luxusní,
letni rezy,
jak se dělá mojito,
jak se dělá mojito,
mojito recept rez,
mochito řezy recept,
rezy super,
osvěžující letní řezy
Suroviny:
vejce,
cukr,
olej,
mouka hladká,
šlehačka,
tvaroh,
smetana zakysaná,
salko,
limetka,
máta
Komentáře (21)
V tom mrazáku to bude na způsob semifreda?