Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 030 kJ / 1 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,06 g |
Tuky | 89,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 504 mg |
Sodík | 392 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 0,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Slaninu nakrájíme na proužky a obalíme v nasekané petrželce.
Krok 2: Očištěnou kýtu prošpikujeme sardelovými filety a připravenou slaninou a osolíme.
Krok 3: Cibuli nakrájíme na plátky, dáme do pekáčku, položíme na ni kýtu, přidáme máslo a zvolna pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C. Podle potřeby podléváme vývarem. Zpočátku pečeme zakryté a ke konci odkryjeme a dopečeme dozlatova.
Krok 4: Výpek přecedíme a poléváme jím plátky pečeně.
Zveřejněno 9. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kýta se sardelkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7MLj
Moje poznámka
Vepřová kýta se sardelkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7MLj
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 10 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 3 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 3 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 3 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 3 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 4 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 5 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 6 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 9 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na sardelkách,
vepřová kýta recepty,
dá se špikovací vepřové maso,
spikovacka,
vepřová kýta na kaparech,
recept na vepřovou kytu,
vepřové plátky na sardelkách,
vepřová kýta na sardelkách,
kýta na sardelkách,
mlecna teleci kyta,
nasekaná vepřová kýta,
vepřová pečeně se sardelkou,
jak se špikovací jehlou,
jak se špikuje špikovací jehlou,
makro kyta,
recepty se sardelovými filety,
spikovani jehneci kyty,
jak se špikuje jehlou,
vepřové se sardelkou,
já špikovat
Suroviny:
kýta vepřová,
filet sardelový,
slanina,
cibule,
petrželka zelená,
máslo,
vývar,
sůl
Komentáře (29)
Pavel: díky
Jani.R.proužky slaniny můžeš na chvilku strčit do mrazáku.Pak to jde snáze do masa zatlačit
Díky
Děkuju
Měla jsem velké cukání kapary přidat, ale odolala jsem