Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí kýta špikovaná spišskými párky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

9. 7. 2015 07:21

Suroviny

Porce: 4-5 ( podľa veľkosti mäsa )

Nutriční hodnoty

Energie3 358 kJ / 803 kcal
Bílkoviny42,13 g
Tuky56,77 g
Vláknina5,62 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 2,31 g
Sůl5,60 g
Sacharidy28,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

tejaja

10. 7. 2015 20:46

cecilka: :-) Cecilka, radšej by som použila pór ako špargľu. Určite nič nepokazíš. ;-):-D

cecilka

10. 7. 2015 17:41

Hneď ako prídem domov, urobím. Ale stopkový zeler určite nezoženiem:-// a hádam nič nepokazím, keď ho nahradím pórom, prípadne konzervovanou špargľou:-?
P.s. :-D:-D:-D:-D som sa na "výzore" prešpikovaného mäsa v surovom stave. Kým som zaostrila, zdalo sa mi, že je to zrkadlový obraz v "drieku" prerezaného kurčaťa:-D:-D:-D:-D. Trčiace párky mi pripadali ako stehienka.:-D:-D:-D

JanaDorazinova

9. 7. 2015 23:13

Terezko, lákavý recept. Ovšem u nás jehněčí vidím tak na svátky:-S

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí kýta recept jehněčí maso recepty kýta jehněčí kýta recepty jehněčí kýta jehněčí recepty jehněčí kýta recepty recept na spišskou pečeni kýta s párkem jehněčí kýta video

Suroviny: kýta jehněčí, párky, cibule, paprika čerstvá červená, celer řapíkatý, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Jehněčí kýta špikovaná spišskými párky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3GvA