Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 277 kJ / 1 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,78 g |
Tuky | 154,72 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 665 mg |
Sodík | 293 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 8,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxrJ
Moje poznámka
Máslová líčka s mangoldem a tymiánovou bramborovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wxrJ
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 6 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 13 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 6 hodinami
Tématické fráze:
tymianova kase,
hovězí líčka na prirodno,
veprva licka s bramborovou kaší,
hovězí líčka s bramborovou kaší,
veprova licka na prirodno,
líčko líco,
líčka s kaši,
líčka s bramborovou kaší,
bramborová kaše s,
vepřové líčka s bramborovou kaší
Suroviny:
líčka hovězí,
máslo,
mangold,
vývar hovězí,
tymián čerstvý,
česnek,
olej,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (27)
Olinka5555: myslím, že loupaná plec je dobrá volba, má krátké jemné maso, taky ji moc ráda používám
Skvělý recept, zkusím to upomalit z loupané plece.+1