Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 126 kJ / 1 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,86 g |
Tuky | 139,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 7,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa se slaninou, na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGYz
Moje poznámka
Kachní prsa se slaninou, na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGYz
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 6 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 22 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maková náplň
mismi před 14 minutami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 1 hodinou
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 2 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 3 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 4 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 5 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 5 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 6 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 6 hodinami
Tématické fráze:
kachna na červeném víně,
kachní prsa úprava,
úprava kachních prsou,
kachní prsa v troubě,
jak pect kachni prsa,
kachní prsa,
kachní prsa - úprava,
jak dlouho pect kachni prsa,
kachni prsa recept,
vynikající kachní prsa,
vaříme kachní prsa,
kachní prsa příloha,
úprava kachního masa,
úprava kachního prsa,
kacni prsa,
uprava kačeních prsou,
kacni prsa na víně,
uprava kachni prsa,
steak z kachních prsou,
kachni prsa s omackou z cerveneho vina
Suroviny:
prsa kachní,
slanina,
víno červené,
sůl,
pepř čtyř barev,
máslo,
bylinky,
olej
Komentáře (17)