Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 146 kJ / 4 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 243,00 g |
Tuky | 427,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 820 mg |
Sodík | 970 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá dvoubarevná tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/327x
Moje poznámka
Voňavá dvoubarevná tlačenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/327x
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 23 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 1 hodinou
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 3 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 3 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 4 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 6 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 8 hodinami
Tématické fráze:
tlačenka,
tlacenka recept,
vepřová tlačenka,
recept na tlacenku,
uzená tlačenka,
vepřová tlačenka recept,
recepty tlacenka,
tlacenka z uzeneho masa,
střeva na tlačenku,
tlačenka z uzeného kolena,
recepty na tlačenku,
tlačenka z uzeného,
tlacenka s uzenym,
krůtí tlačenka recept,
uzena tlacenka recept,
tlacenka.cz,
tlačenky,
naj recepty sk,,
tlačenka vepřová,
tlacenka s uzeneho masa
Suroviny:
koleno vepřové,
jazyk vepřový,
srdce vepřové,
bůček,
kůže vepřová,
nožička vepřová,
koleno vepřové uzené,
ocas vepřový uzený,
žebra,
majoránka,
pepř mletý,
koření česnekové,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl
Komentáře (22)
www.miric.cz
Vypada to jako dobra mnamka....
Několikrát jsem tlačenku dělal a v okruhu rodiny i mých přátel měla úspěch. Rozhodl jsem se podělit s tímto receptem i s "toprecepťáky"
Nyní vařím kroupy, u známého řezníka jsem odpoledne koupil tři kroupová jelítka a ze zbylého vývaru z tlačenky, s přidáním majoránky, česneku a pepře, chystám prdelanku (tmavou zabíjačkovou polévku)