Postup přípravy
Krok 1: Krajíce chleba opečeme na sádle (nejlépe domácím).
Krok 2: Po opečení jedné strany krajíc otočíme, posypeme parmezánem , položíme plátek (nebo dva) šunky a ještě znovu posypeme parmezánem.
Krok 3: Až je opečená i druhá strana krajíce , tak topinku vyndáme z pánvičky na talíř a spodní stranu potřeme česnekem. Ihned zkonzumujeme. Dobrou chuť !
Zveřejněno 26. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Topinky s Italskou šunkou sypané parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpgk
Moje poznámka
Topinky s Italskou šunkou sypané parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rpgk
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 1 hodinou
Kakaové pusinky
Přidáno před 2 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 4 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 9 minutami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 13 minutami
Vánoční linecká kolečka
PrinceznaXena před 16 minutami
Snadné rumové kuličky
PrinceznaXena před 19 minutami
Ovesné banánové sušenky
Panova před 1 hodinou
Bezlepkové linecké
Hankali před 1 hodinou
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 2 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 2 hodinami
Vánočka III
IvaBrabi před 3 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 3 hodinami
Tématické fráze:
topinky s parmazanem,
topinky se sumkou,
topinky se sumkou,
italská topinka,
italské topinky,
topinky sypane syrem,
jak nejlépe udělat topinku,
dobrá topinka sešumkou,
italska topink,
prosciutto crudo s parmazanem recept,
co se starší šunkou,
topinky s pomádou,
recepty topinky s parmazánem,
topinka se šumkou,
topinka s octem,
sypané parmezanem
Suroviny:
chléb,
sýr parmazán strouhaný,
prosciutto crudo,
česnek,
sádlo
Komentáře (3)