Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 936 kJ / 1 419 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,82 g |
Tuky | 92,87 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 1,64 g |
Sodík | 2,29 g |
Sůl | 5,38 g |
Sacharidy | 27,01 g |
Postup přípravy
Pancetta a slanina dává játrům skvělou chuť.
Příloha - rajčatový salát.
Zveřejněno 14. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra restovaná s pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wx0w
Moje poznámka
Vepřová játra restovaná s pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wx0w
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 31 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 35 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra jako minutka restovana,
restovana jatra,
co je pancetta,
veprova jatra,
restovaná játra na slanině,
vepr jatra,
restovaná vepřová játra recepty,
restovaná vepřová játra,
vepř.játra,
kančí játra restovaná,
restovaná kančí játra,
játra restovaná,
minutky vepř.játra,
vepřová játra recepty,
vepřová játra restovaná,
restovaná vepř.játra,
restovaná vepřová játra recept,
vepřová játra recept,
kancí jatra minutka,
recepty z pancety
Suroviny:
játra vepřová,
pancetta,
slanina uzená,
sádlo vepřové,
cibule,
pepř,
moučka škrobová,
sůl
Komentáře (9)