Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 807 kJ / 4 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 495,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Škvarkové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Mq
Moje poznámka
Škvarkové sádlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Mq
Nejnovější recepty
Hovězí nakyselo
Přidáno před 10 hodinami
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 14 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 14 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 15 hodinami
Smažená pýchavka na dva způsoby
Přidáno před 15 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno 27. 9. 2025 07:38:38
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidla ze švestek
Dycky před 18 minutami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
Jablkoza před 1 hodinou
Sýrová topinka
nelikuk před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
lunav1 před 3 hodinami
Tortilla s vejci a sýrem
Adelkaezra před 3 hodinami
Rajská omáčka z rajských
KatkaCechova před 3 hodinami
Kančí guláš
Koubicka před 10 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
rybicky21 před 11 hodinami
Povidla pečená v troubě
Kudlajs před 12 hodinami
Nepečený salkový koláč se sušenkami
MilosCz před 13 hodinami
Tématické fráze:
škvaření sádla,
škvaření sádla recept,
jak správně škvařit sádlo,
jak správně vyškvařit sádlo,
jak škvařit sádlo,
jak vyškvařit sádlo,
sádlo,
domácí sádlo recept,
recept na škvaření sádla,
škvařené sádlo,
škvařené sádlo recept,
jak vyškvařit domácí sádlo,
skvaření domaciho sadla,
sádlo se škvarkama,
jak uchovat sádlo,
jak na škvaření sádla,
postup při škvaření sádla,
jak se dela sadlo,
správné škvaření sádla,
jak dlouho škvařit sádlo
Komentáře (18)
Kdy je sádlo správně vyškvařené?
Pozná se to tak, že sádlo přestává pěnit a škvarečky už nevystupují k hladině, ale drží se na dně hrnce.
Zabijačka.cz:
Škvaření sádla ukončíme, když škvarky vystupují k hladině a sádlo už nepění.
Tak. A kde je pravda?!