Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 064 kJ / 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,24 g |
Tuky | 29,28 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 140,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda s dvojí náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Mpl
Moje poznámka
Roláda s dvojí náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Mpl
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 22 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 1 hodinou
Domácí vepřovka
Slavista62 před 1 hodinou
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 2 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 3 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 3 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 4 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 5 hodinami
Tématické fráze:
roláda jednoduchá která nepraská,
sladká roláda jednoduchá která nepraská,
piškotová roláda která se povede,
roláda která nepraská,
roláda s karamelovou naplní,
roláda která se vždy povede,
roláda jednoduchá která nepraská piškotová,
napln z nutely,
roláda jednoduchá která nepraská piškotová,
roládaktera nepraská recept,
roláda co se vždy povede,
rolada s dvoji naplni postup,
piskotova rolada ktera se vždy povede,
roláda lidl,
dobře rolady,
rolada s dvoji se šlehačkou,
roláda s dvojí šlehačkou,
rolada co se povede,
rolada ktera nepraska s nutelou,
lídl kokosová rolada
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka hladká,
olej,
nutella,
smetana ke šlehání
Komentáře (9)
Ja často "neroládujem", preto sa pýtam ako roluješ ty. Doteraz som rolovala za tepla, ale tebe verím, že to ide aj inak.
A roládu nezroluješ za tepla?