Broskvové čatní
Zralé broskve v netradiční úpravě vás překvapí svou výraznou chutí. Broskvové čatní je skvělý doplněk k pečenému masu, grilovaným dobrotám nebo vyzrálým sýrům. Připravte si pikantní sklenici léta, která okoření nejedno jídlo!
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 117 kJ / 1 223 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,53 g |
Tuky | 3,05 g |
Vláknina | 34,83 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 275,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvové čatní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXPA
Moje poznámka
Broskvové čatní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXPA
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 9 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 9 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý knedlík
RadkaaK před 6 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 41 minutami
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 1 hodinou
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 2 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 2 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 7 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 9 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 10 hodinami
Tématické fráze:
broskvove chutney,
co s úrodou broskví,
chutney z broskví,
chatni z broskví,
broskové čatní,
recept broskvové chutney,
broskvové chatni,
čatni,
čatní z třešní,
domácí broskvové čatní,
čatní recept,
broskovové čatní,
chutney broskvove,
co s velkou úrodou broskví,
rozvařené broskve,
broskvove recepty,
broskové čatný,
broskové chutney,
broskové čatní recept,
recepty na catny
Suroviny:
broskve,
jablko,
česnek,
cibule,
cukr,
koření hřebíček,
skořice,
kardamom,
zázvor čerstvý,
citron,
ocet jablečný,
kmín drcený
Komentáře (10)
Jsem moc ráda, že čatní chutnalo, my jsme ho ztrestali taky u kuřecího a děkuji, že jsi ho udělala
Jani, ty česneky tam máš 2x, asi překlep ne?
Jo a asi bych tam stříkla tabasco, ale to jedině po ochutnání, tím si nejsem jistá. Zrealizuju.