Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny z trattorie

Hodnocení receptu je 4,9 (26×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 485 kJ /
2 506 kcal
Bílkoviny182,46 g
Tuky24,08 g
Vláknina17,44 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 1,95 g
Sůl4,56 g
Sacharidy382,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi rozpálíme olej a zprudka opečeme maso, pokrájené na malé kousky. Krok 2: Oheň ztlumíme, maso osolíme, opepříme, přidáme pokrájené bílé části cibulek, plátky česneku a kousky sušených rajčat. Krok 3: Dusíme do změknutí masa, před koncem přidáme kousky klobásy a společně doděláme. Krok 4: Těstoviny uvaříme podle návodu v osolené vodě a po uvaření je scedíme. Krok 5: Těstoviny smícháme s připravenou masovou směsí. Na závěr ještě promícháme s olejem z rajčat, bazalkou a jemně pokrájenou cibulovou natí.

TIP: Sušená rajčata - jak je připravit doma

Zveřejněno 23. 2. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny z trattorie

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RMoK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny z trattorie

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RMoK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (23)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Marie Svarcova: Maruško, moc děkuji:-K:-K

:-)<3:yes::yes: Parádní recept i foto, jako vždy super.:-K

Renata123:

moniii:
Moc vám děkuju za vyzkoušení a hlavně za krásné fotky:-):yes:
Moniii - Tobě se moc omlouvám, že reaguji tak pozdě, nějak jsem to v červenci přehlídla. Promiň:-8

Renata123 25. 9. 2013 14:14
Právě dovařeno a dojezeno během chvilky ! Výborné !

Dělala jsem bez klobásy, i tak moc dobré. Přidávám fotku, snad nevadí :)

krása, krása, srdce jásá.. oko mžiká:-K:-K:-K posílám ti bodíka;-):yes::yes::yes:

chutné:-p:-K:yes:

to vypadá úžasně,zkusím:yes::-p. Sušená rajčata můžu i samotná. Ty barevné těstoviny jsou skvělé,nikde jsem je neviděla.:-O:-?

Já vám všem moc děkuju:-)
Eli -:-8:-8

Vypadá to dobře:-p:yes:+13

Maruško, co dodat?? Krásné ingredience v krásném receptu a v neméně krásné prezentaci:yes::yes:. Teď se bojím, abych se neopakovala...ale kdo umí, ten umí a ostatní na to :-O:-O
+:yes:

...a zase příjemná úprava kuřecího:yes:

:yes::yes::-)) mňam

Tématické fráze:
úžasné recepty z těstovin, úžasné těstoviny recepty, těstoviny sušená rajčata, recepta online, těstoviny kuře sušená rajčata, susena rajcata recepta, barevné těstoviny úprava, těstoviny kuřecí maso sušená rajčata, těstoviny a sušená rajčata, barevné těstoviny, recepta na spagety, těstoviny recepty, recept na upravu barevnych těstovin, susená rajčata a testoviny recept, recepty sušená rajčata a těstoviny, uprava testovin, uzastne těstoviny, trrattorie, kuřecí maso těstoviny bazalka, co z barevných těstovin

Suroviny:
těstoviny barevné, maso kuřecí, rajče sušené v oleji, klobása, cibulka jarní, česnek, bazalka čerstvá, olej ze sušených rajčat, olej olivový, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu