Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 353 kJ / 5 342 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 86,31 g | 
| Tuky | 255,90 g | 
| Vláknina | 30,45 g | 
| Cholesterol | 533 mg | 
| Sodík | 499 mg | 
| Sůl | 1,77 g | 
| Sacharidy | 658,81 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Dýňáček se sušeným ovocem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mk40
Moje poznámka
					
				
Dýňáček se sušeným ovocem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mk40
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 56 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 minutami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							lze zamrazit dýni, 
						
						
							pečení z hokaida, 
						
						
							buchta z hokaida, 
						
						
							susenky z hokaida, 
						
						
							www moučník z hokaida, 
						
						
							lze použít sušené ovoce do pečených moučníků, 
						
						
							lze zamrazit dýni muškátovou, 
						
						
							pečeme z hokaida, 
						
						
							cukroví z hokaida, 
						
						
							babovka z hokaida, 
						
						
							recept s orechy a ovocem, 
						
						
							moučník z hokaida, 
						
						
							hokkaido moučník ořechy, 
						
						
							hokaida sušene, 
						
						
							chléb z z hokaida, 
						
						
							susena z hokaida, 
						
						
							dobroty z hokayda, 
						
						
							top recepty buchta z hokaida, 
						
						
							bábovka se sušeným se zázvorem, 
						
						
							moučníky z hokaida
						
					
						Suroviny:
						
							mouka hladká, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							prášek do pečiva, 
						
						
							dýně, 
						
						
							mléko, 
						
						
							olej, 
						
						
							cukr třtinový, 
						
						
							vejce, 
						
						
							švestky sušené, 
						
						
							rozinky, 
						
						
							cukr vanilkový, 
						
						
							čokoláda na vaření, 
						
						
							tuk ztužený
						
					
	
			
	
	
Komentáře (32)
Dostala jsem půlku obyč. dýně a přemýšlela, co s ní. Jo hokaido umím zpracovat na sto způsobů, ale halloweenský bubák? Tak jsem pohledala a našla tento super receptík. Určitě všem doporučuji.
Loupání dýně je ale vopruz, tak jsem celou slavnou půlku dala na pekáč, malinko podlila, vnitřek potřela olejem a dala do trouby, ať si dělá, co chce. Za cca 3/4 hoďky jsem ji vyndala, nechala vychladnout, jednoduše vydlabala a rozmixovala. Zbytek pyré putoval do mrazáku, příště se do něčeho hodí.
Ořechy jsem dala kešu, místo rozinek a švestek (neměla jsem je) pak sušené mango. Výsledek fenomenální.