Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 353 kJ / 5 342 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,31 g |
| Tuky | 255,90 g |
| Vláknina | 30,45 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 499 mg |
| Sůl | 1,77 g |
| Sacharidy | 658,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dýňáček se sušeným ovocem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mk40
Moje poznámka
Dýňáček se sušeným ovocem a ořechy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mk40
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 6 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 8 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 8 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 8 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 8 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 10 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 10 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 10 hodinami
Tématické fráze:
lze zamrazit dýni,
pečení z hokaida,
buchta z hokaida,
susenky z hokaida,
www moučník z hokaida,
lze použít sušené ovoce do pečených moučníků,
lze zamrazit dýni muškátovou,
pečeme z hokaida,
cukroví z hokaida,
babovka z hokaida,
recept s orechy a ovocem,
moučník z hokaida,
hokkaido moučník ořechy,
hokaida sušene,
chléb z z hokaida,
susena z hokaida,
dobroty z hokayda,
top recepty buchta z hokaida,
bábovka se sušeným se zázvorem,
moučníky z hokaida
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
dýně,
mléko,
olej,
cukr třtinový,
vejce,
švestky sušené,
rozinky,
cukr vanilkový,
čokoláda na vaření,
tuk ztužený
Komentáře (32)
Dostala jsem půlku obyč. dýně a přemýšlela, co s ní. Jo hokaido umím zpracovat na sto způsobů, ale halloweenský bubák? Tak jsem pohledala a našla tento super receptík. Určitě všem doporučuji.
Loupání dýně je ale vopruz, tak jsem celou slavnou půlku dala na pekáč, malinko podlila, vnitřek potřela olejem a dala do trouby, ať si dělá, co chce. Za cca 3/4 hoďky jsem ji vyndala, nechala vychladnout, jednoduše vydlabala a rozmixovala. Zbytek pyré putoval do mrazáku, příště se do něčeho hodí.
Ořechy jsem dala kešu, místo rozinek a švestek (neměla jsem je) pak sušené mango. Výsledek fenomenální.