Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 564 kJ / 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 14,85 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkev, celer a cuketu nastrouháme do hlubší zapékací misky. K nastrouhané zelenině přidáme kysané zelí, osolíme, opepříme, přidáme majoránku a promícháme se sádlem.
Krok 2: Osolené kuřecí kousky vložíme do zapékací misky a pěkně ho zakryjeme nastrouhanou zeleninou. Misku přiklopíme poklicí - případně alobalem.
Krok 3: Pečeme ve vyhřáté troubě 3/4 hodiny. Posledních 10 minut odděláme poklici - či alobal, kousky kuřete dáme na zeleninu a dopečeme, aby bylo kuře zlaté.
Krok 4: Po upečení kuře vyndáme a zapečenou zeleninu smícháme s uvařenou rýží.
Zveřejněno 1. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnaté podzimní kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rp16
Moje poznámka
Šťavnaté podzimní kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rp16
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Krůtí na paprice
Přidáno před 1 hodinou
Krém z kořenové zeleniny
Přidáno před 3 hodinami
Granola s pohankovými vločkami
Přidáno před 5 hodinami
Neodolatelná jahodová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Marinovaný losos s rajčaty a avokádem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté hovězí maso se zeleninou jako eintopf
sampirada před 8 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Katy90 před 12 minutami
Míša pohár
projach před 32 minutami
Mátový sirup
Olympus před 50 minutami
Vydatná hrachovka
Olympus před 53 minutami
Segedín z bůčku
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Koložvárské zelí od Moniky
Kajabova před 1 hodinou
Opékané brambory s brynzou
Jan Nemec před 1 hodinou
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Helenaw před 1 hodinou
Knedlíky z hrnečku
Xsaxana před 2 hodinami
Tématické fráze:
štavnate kure,
aby bylo kuře štavnaté,
podzimní recepty,
jak upéct kuře aby bylo šťavnaté,
jak upect stavnate kure,
kuře na podzimní zelenině,
podzimní obědy,
vynikajici stavnate kure,
podzimní kuře recept,
recepty na kuře,
kure recepty,
recept na štavnatě pečene kuře,
jak upéct zlaté kuře,
recept na podzimni kure,
jak štavnatě upéct kuře,
aby kure bylo stavnate,
jak upéct kuře,aby bylo štavnate,
podzimní kuře,
podzimni pecene kure,
pečené kuře podzimní
Suroviny:
kuře čtvrtky,
zelí kysané,
mrkev,
celer,
cuketa,
sůl,
pepř,
majoránka,
sádlo,
rýže
Komentáře (12)