Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí svíčková na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9j5P
Moje poznámka
Králičí svíčková na tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9j5P
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 6 hodinami
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 14 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 18 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno 27. 8. 2025 21:20:23
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí česneková pomazánka
supportorlik před 2 hodinami
Cuketové koblihy
Bretik před 3 hodinami
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Miluska56 před 3 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
Angel8 před 4 hodinami
Bramborový chleba III.
HanaS92 před 4 hodinami
Krémová pórková polévka
TondaS před 5 hodinami
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 5 hodinami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 5 hodinami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 5 hodinami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
králičí svíčková,
svíčková z králíka recept babicovy dobroty,
králík na tymiánu,
jehněčí svíčková recept,
svíčková s králíka,
králík na svíčkové,
kralici svíčková na smetaně,
králík recepty,
králíci svickova recept,
kralík na timiane.,
svíčková na talíři,
pečené králičí stehna svickova,
králičí stehna svíčková,
králík svíčková,
králičí válečky recept,
pecena kralici svickova,
svíčková z králíka na tymiánu,
recept z kralicich valecku,
králičí stehno svickova,
vepřová panenka recepty
Suroviny:
králičí svíčková,
tymián,
sůl mořská,
olej olivový,
pepř mletý
Komentáře (22)
... ok - králík domácí :)))
... ano, ale ne ty vrchní, nýbrž z vnitřní strany od páteře, které jdou oddělit podebráním palcem a jsou velmi jemné