Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 444 kJ / 1 062 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,18 g |
Tuky | 23,11 g |
Vláknina | 78,92 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 53,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené kuřecí s dýní a řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7MoO
Moje poznámka
Dušené kuřecí s dýní a řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7MoO
Nejnovější recepty
Kuskusový salát s grilovanou zeleninou
Přidáno před 23 minutami
Papriky plněné lečem
Přidáno před 2 hodinami
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Mirabelková marmeláda
Přidáno před 18 hodinami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 22 hodinami
Borůvková snídaně
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žebírka BBQ
dastymisa před 1 hodinou
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 12 hodinami
Smažené cukety
Tajemnost před 14 hodinami
Zelené fazolky na slanince
cherst před 14 hodinami
Houbová smaženice
Sam.79 před 14 hodinami
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 15 hodinami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 16 hodinami
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 16 hodinami
Oříšková bábovka
Kattyy před 17 hodinami
Tématické fráze:
dušená dýně hokaido,
kuře s dýní,
dušená dýně,
dušené maso s dýní,
kuřecí s dyni,
pecena dyne s rapikatym celerem,
dušené kuřecí maso s dýní,
dušená dýně s masem,
dušená zelenina s řapíkatým celerem,
recepty z dýně dušené,
recepty z dýně dušené,
dušená dyně s brambory,
dušená dyne dýně hokaido,
hpikaido,
hokajdo s řapíkatým celerem,
dýně dušená,
dučena dyně,
hokkaido dušená,
recept kuřecí s dýní,
kuře s dýní a paprikou
Suroviny:
dýně hokkaido,
kuřecí stehenní řízky,
cibulka jarní,
pórek,
celer řapíkatý,
česnek,
sůl,
koření zlaté kuře,
olej olivový,
chilli paprika čerstvá,
bujon kuřecí,
voda
Komentáře (20)