Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 082 kJ / 2 410 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 233,25 g |
| Tuky | 164,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 585 mg |
| Sodík | 2,86 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 0,15 g |
Postup přípravy
Délka pečení je závislá na tom jak chceme mít panenku propečenou. Na medium asi jako stejk. Krok 4: Pak dáme na cca 2 min do trouby, rozehřáté na 190°C. Kdo chce více propečenou nechá v troubě o trochu déle. Krok 5: Po vyndání z trouby se nechá ještě pár minut odpočinout, aby se šťávička zatáhla a pak sundáme provázek a naporcujeme panenku medium na dva kusy a propečenou na medajlonky. Dáme přílohu a jíme.
Zveřejněno 5. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MX01
Moje poznámka
Vepřová panenka na provensálském koření a šafránu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MX01
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 21 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 22 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 5 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 6 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 6 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 7 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 9 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 9 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 11 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 12 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 12 hodinami
Tématické fráze:
šafrán recepty,
provensálské koření použití,
provensálské koření,
vepřová panenka médium,
safran pouziti,
použití šafranu,
safran recept,
vepřová panenka recepty,
koření na vepřovou panenku,
recepty provensálské koření,
vepřové na šafránu,
panenka medium,
panenka na šafránu,
recept vepřová panenka,
šafrán jako koření,
provensalské koření recept,
vepřová panenka,
vepřová panenka recept,
recepty na vepřovou panenku,
veořová panenka recepty
Suroviny:
panenka vepřová,
slanina anglická,
pepř,
sůl,
koření provensálské,
šafrán,
olej
Komentáře (13)
Cenově je to opravdu trochu náročnější,ale když to vezmeš,že kažý týden to určitě nevaříš
Jinak asi dražší, ale určitě to nejíme denně, ne?